maanantai 2. helmikuuta 2015

Inspirational Monday

Hey,

Today I have had a day off after a hard exam week and I love this! I started my day with jogging and my mind is so peaceful right now.

Usually when I'm spending a day off, my creative personality appears and I just want to draw or paint something. The other option is that I want to relax and concentrate on my own wellness. Today I chose wellness.

Because nowadays I don't have that much time to move beside the school, the wellness is a really important part of my holidays that I could keep my life in a balance. I want to do stuff I enjoy. I might do my nails, face mask, go for a run, bake something or then just sit on the sofa watching TV (it is not that bad choice either).
------------------------------------------------------------------

Tänään mulla on ollut vapaapäivä jokseenkin rankan koeviikon jälkeen ja rakastan tätä! Alotin päivän lenkillä ja mieli on tällä hetkellä niin rauhallinen.

Yleensä kun viettelen vapaapäivää, mun luova luonne astuu esiin ja haluun vaan piirtää tai maalata jotain. Toinen vaihtoehto on, että haluan rentoutua ja keskittyä omaan hyvinvointiini. Tänään valitsin siis hyvinvoinnin.

Koska nykyään mulla ei ole paljon aikaa koulun ohella liikkua, hyvinvointi on todella tärkeä osa mun lomia, jotta tasapaino elämässä säilyisi. Haluun tehdä asioita joista nautin. Saatan lakata kynnet, tehdä kasvonaamion, mennä lenkille, leipoa jotain tai sitten vain istua sohvalla katsoen TV:tä (loppupelissä se ei ole kovin huono vaihtoehto myöskään).



 Nike Free 5.0



Tomorrow is going to be same kind of (yaayy, day off) but I start my day with a hairdresser and in the afternoon I'll go to a gym and swim. / Huomisesta tulee melko samanlainen (jees, vapaapäivä), mutta aloitan päivän kampaajalla ja iltapäivästä on sitten salin ja uinnin vuoro.


#outfit





Relaxing week for all of you! <3
Rentouttavaa viikkoa kaikille! <3


xoxo,
Rosa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti