perjantai 13. maaliskuuta 2015

Norway shoppings and ootd

Hi all! <3

So happy to say Friday is finally here. Tough week, tough weekend. But now is time to rest before I start to do my school work tomorrow again. I have such many projects going on at school..

Last week I promised that I would do the next post about my Norway shoppings. Here it is, lots of pictures today :) Oh, I also wanted to add my outfit of the day.
________________________________________________________________________________

Oon niin onnellinen kun voin sanoa, että perjantai on täällä. Rankka viikko, rankka viikonloppu. Nyt on kumminki aika vielä rentoutua vähän aikaa ennen kun jatkan koulujuttuja huomenna taas. Niin monia projekteja meneillään koulussa..

Viime viikolla lupasin tehä postauksen Norjan shoppailuista. Tässä se nyt on, paljon kuvia tänään luvassa :) Ai niin, lisäsin myös muutaman kuvan tän päivän asusta.
_________________________________________________________________________________ 

I'm totally in love with this cute shirt by BikBok / Oon ihan rakastunu tähän söpön tyttömäiseen paitaan jonka löysin BikBokista <3




Yuupp, new beanie ;) / Uus pipo pääsi heti käyttöön täällä Suomessa!


Just couldn't be without buying this cutie / En vaan voinut olla ostamatta tätä söpöliiniä <3



Outfit of the day.. One piece of my clothing which I always have to have in my wardrobe, a lace shirt! / Päivän asu. Yks ehdoton luottovaatekappale on pitsipaita, joka täytyy aina löytyä vaatekaapista!




What do you think, yay or nay? I bought also lots of local delicacies but I guess those have already been eaten :D / Nyt seuraa sama kysymys kuin ennenkin, eli mitäs pidätte? Ostin muuten Oslosta myös paljon paikallisia herkkuja, mutta luulen että ne on kadonnu jo parempiin suihin :D


Have a beautiful and laid-back weekend everyone! <3

xoxo,
Rosa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti